Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Activision ετοιμάζεται να προσφέρει σύντομα κωδικούς για τη beta του Call of Duty Modern Warfare 2

*
Η Activision σκοπεύει να προσφέρει έναν σημαντικό αριθμό κωδικών για τη beta του Call of Duty Modern Warfare 2 την επόμενη εβδομάδα. Για να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν από αυτούς, θα πρέπει να παρακολουθήσετε το Call of Duty League Championship, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 2022. Επιπλέον, κωδικό θα αποκτήσουν όλοι όσοι παραβρεθούν στο Galen Center του Los Angeles, όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Πρόσφατα, η Activision επιβεβαίωσε ότι όλοι όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα έχουν νωρίτερα πρόσβαση στη beta, που θα γίνει διαθέσιμη τουλάχιστο πέντε μέρες νωρίτερα σε συστήματα PlayStation.


Σας θυμίζουμε ότι το Call of Duty Modern Warfare 2 θα λανσαριστεί στις 28 Οκτωβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*